دنیای کامپیوتر

وب نوشت های یک دیوانه ی کامپیوتر

دنیای کامپیوتر

وب نوشت های یک دیوانه ی کامپیوتر

قرار دادن یک تصویر در داخل تصویر دیگر


استفاده از این تکنیک در کاتالوگ ها ، بروشور ها ی فروش و آگهی ها رواج زیادی دارد . در این تکنیک شما عکسی را ( از یک محصول ، خودتان ، آرم و غیره ) درون تصویر یک محصول قرار می دهید . دلیل رایج بودن این تکنیک آن است که تصاویر روی صفحه تلویزیون ، مونیتور و تلفن همراه هنگام عکس گرفتن خوب از کار در می آیند . در این پروژه ما می خواهیم یک تصویر را در داخل صفحه یک تلفن همراه قرار دهیم ، سپس یک آگهی تلفن همراه برای چاپ طراحی می کنیم و در طی این پروژه شما چند تکنیک دیگر را نیز فرا می گیرید .

گام یک :

تصویری که می خواهید عکس دیگری را درون آن قرار دهید را باز کنید ( در این مثال ما قصد داریم یک عکس را داخل صفحه یک تلفن همراه قرار دهیم ) .



گام دو :
عکسی را که می خواهید آن را در داخل صفحه تلفن همراه قرار دهید را باز کنید .



گام سه :
شما باید کل این عکس را انتخاب کنید . برای این منظور منوی Select را باز کرده و Choose All را انتخاب کنید ( به این ترتیب مطابق شکل زیر ، یک کادر انتخاب دور کل تصویر ظاهر می شود ) . سپس منوی Edit را باز کرده و Copy را انتخاب کنید .

گام چهار :
به تصویر اصلی بر گردید . ابزار Rectangular Marquee را از جعبه ابزار انتخاب کنید و یک کادر انتخاب دور ناحیه ای که می خواهید عکس در آنجا ظاهر شود رسم کنید ( در این مثال همانطور که در شکل زیر می بینید ، یک کادر انتخاب دور صفحه تلفن همراه رسم کردم ) .



گام پنج :
منوی Edit را باز کنید و Paste Into را انتخاب کنید تا عکس کپی شده در داخل کادر انتخابی که رسم کردید چسبانده شود . اگر آن عکس مانند شکل زیر بزرگتر از ناحیه ای باشد که درون آن چسبانده می شود چطور ؟ در گام بعد می خواهیم اندازه آن را تنظیم کنیم .



گام شش :
کلید های Ctrl + T را فشار دهید تا دستور Free Transform اجرا شود . احتمالا نمی توانید به دستگیره های ابزار Free Transform دسترسی پیدا کنید ( یا حتی نمی توانید آنها را ببینید ) . بنابر این کلید Ctrl را نگه دارید و عدد صفر را فشار دهید . ناحیه تصویر تغییر اندازه می دهد به طوری که می توانید هر چهار دستگیره را مشاهده کنید ( مطابق شکل ) .

گام هفت :
کلید Shift را نگه دارید ، نقطه گوشه پایین سمت راست را بگیرید و به سمت داخل دراگ کنید . ابعاد عکس کوچک می شود . نگه داشتن کلید Shift و دراگ کردن نقاط گوشه به سمت داخل را آنقدر انجام دهید که عکس به طور کامل در داخل صفحه تلفن همراه قرار بگیرد . اگر لازم است عکس را جا به جا کنید ، در داخل کادر دور عکس کلیک کنید و عکس را به محل مورد نظر دراگ کنید . سپس کلید Enter را فشار دهید .



گام هشت :
اکنون می خواهیم در داخل صفحه ای که عکس روی آن قرار دارد یک سایه ظریف اضافه کنیم تا به نظر برسد که این عکس در داخل صفحه است . از منوی باز شوی Add a Layer Style در پایین پالت Layers ، گزینه Inner Shadow را انتخاب کنید . وقتی کادر محاوره ظاهر شد ( مطابق شکل ) ، Distance را تا 1 و Size را تا 1 پایین بیاورید ( این برای تصاویر با وضوح پایین مثلا 72 ppi است . برای تصاویر با وضوح بالا مثلا 300 ppi ، از مقادیر بالاتری استفاده کنید ) .



گام نه :
وقتی روی OK کلیک کنید عکس به جای آنکه بر روی صفحه نشسته باشد به نظر می رسد که در داخل آن تعبیه شده است و به این ترتیب جلوه قرار گرفتن یک تصویر درون تصویر دیگر کامل می شود . اما می خواهیم یک گام جلوتر برویم و یک آگهی برای تلفن همراه طراحی کنیم ( اینکار علاوه بر آنکه سرگرم کننده است این فرصت را به من می دهد تا شما را با چند تکنیک دیگر آشنا کنم ) .

گام ده :
با انتخاب New از منوی File ، یک سند خالی جدید برای آگهی ایجاد کنید ( سندی که در اینجا نشان داده شده ، در مد RGB ، با ابعاد 8 x 10 اینچ و دقت 72 ppi است ) . کلید V را فشار دهید تا ابزار Move فعال شود و عکس اصلی را به روی سند خالی دراگ کنید و آن را در بالای ناحیه تصویر قرار دهید . اگر لازم است عکس را بزرگتر یا کوچکتر کنید ، دوباره از دستور Free Transform استفاده کنید .

گام یازده :
ما می خواهیم نوشته هایی را بر روی این عکس قرار بدهیم ، بنابر این باید : (1) منوی Image را باز کنید و از گروه Adjustments ، گزینه Desaturate را انتخاب کنید تا رنگ عکس از بین برود و (2) کلید های Ctrl + L را فشار دهید تا کادر محاوره Levels ظاهر شود . در زیر Output Levels لغزنده سمت چپ را بگیرید و به سمت راست دراگ کنید تا کل تصویر روشن تر شود و به این نحو عکس اصلی جزء پس زمینه به نظر برسد .



گام دوازده :
حالا که عکس جزء پس زمینه شد ، کلید های Shift + M را فشار دهید تا ابزار Elliptical Marquee فعال شود و با دراگ کردن آن ، یک بیضی خیلی بزرگ رسم کنید ( که مانند تصویر مقابل بخش بیشتری از سمت راست ناحیه تصویر را در بر بگیرد ) تا یک ناحیه دارای انحنا که شیب آن به سمت پایین است انتخاب شود ( ممکن است کنترل از دست تان خارج شود و یک بیضی خیلی خیلی بزرگ رسم کنید ، پس دقت کنید ) . اگر خواستید انتخاب تان را تکرار کنید ، کلید های Ctrl + D را فشار دهید تا انتخاب قبلی لغو شود . پس از انجام انتخاب ، روی آیکون Create a New Layer در پایین سمت راست پالت Layers کلیک کنید تا یک لایه جدید ایجاد شود .



گام سیزده :
بر روی جعبه رنگ پیش زمینه در جعبه ابزار کلیک کنید و یک رنگ نارنجی از پنجره Color Picker انتخاب کنید ( من از R = 228 ، G = 151 ، B = 41 استفاده کردم ) . کلید های Alt + Backspace را فشار دهید تا ناحیه انتخاب شده با رنگ نارنجی پر شود . سپس Ctrl + D را فشار دهید تا از حالت انتخاب خارج شوید . حالا به سراغ تصویر تلفن همراه ( که عکس را درون آن قرار دادید ) بروید ، روی آیکون چشم کنار لایه پس زمینه کلیک کنید تا این لایه مخفی شود و سپس Marge Visible را از منوی گزینه های پالت Layers انتخاب کنید . حالا به وسیله ابزار Move ، این تصویر را به روی ناحیه پس زمینه آگهی دراگ کنید و محل آنرا تنظیم کنید .



گام چهارده :
گزینه ی Drop Shadow را از منوی باز شوی Add a Layer Style در پایین پالت Layers انتخاب کنید . وقتی کادر محاوره ظاهر شد ، مقدار Opacity را تا 51 پایین بیاورید ، Distance را روی 12 ، Angle را روی 124 درجه و Size را روی 9 تنظیم کنید ( این برای تصاویر با وضوح پایین مثلا 72 ppi است . برای تصاویر با وضوح بالا مثلا 300 ppi ، پارامتر Size را روی مقدار بالاتری قرار دهید ) .



گام پانزده :
روی OK کلیک کنید تا سایه ای در پشت تلفن بیفتد . این سایه به آگهی قدری عمق می دهد ( مطابق شکل ) . برای کامل شدن آگهی ، نوشته هایی را با استفاده از ابزار Type ایجاد کنید و آنها را به وسیله پالت Character فرمت دهی کنید . عنوان و متن بدنه آگهی همگی دارای فونت Helvetica هستند . کره کوچک مربوط به آرم شرکت فرضی یکی از اشکال داخل فتوشاپ است که می توانید آنرا با استفاده از ابزار Custom Shape اضافه کنید . کلمات Global Net با فونت Minion و کلمه Wireless با فونت Futura Condensed Extra Bold نوشته شده اند .شما می توانید یک خط عمودی نیز اضافه کنید که توضیح تلفن را از اطلاعات فروش جدا کند . برای این کار از ابزار Line ( که یکی از ابزار های Shape است ) استفاده کنید .





منبع : افکت های کلاسیک فتوشاپ  اثر اسکات کلبی


نظرات 1 + ارسال نظر
رضا جمعه 16 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 09:13 ق.ظ http://www.rezagholami1374.blogfa.com

سلام
خیلی ممنون از این آموزشت.
امیدوارم کارمو راه بندازه.
بای

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد